Wednesday, 20 November 2013

Kertas Sejarah PMR 2013 diulang? Amboii!!

Assalamualaikum dan hai 




Macam macam betul lah sekarang, baru2 ni pasal Villa Nabila, lah ni pula pasal PMR !
Kertas PMR sejarah diulang??  

"Sejarah mungkin berulang", kata TOMOK.
"tapi bukan kertas Sejarah PMR" kata aku

Seriusly, kalau nak bagi maklumat 'fake' pun, biarlah logik!! 23 Disember dah keluar result kalau tak silap la. tak lama lagi! Ingat apa senang nak ulang kaji dalam masa yg singkat??berapa minggu jerr, berapa hari jerr. Aku dah la yakin A dengan subject sejarah ni. Faveret kot!! *ignored*

Bila dapat je gambar ni dlm fb terus masuk laman web KP. Memang tak de la...Sesiapa yang hampir tertipu  seperti aku!! Banyak2 kan Istighfar. solat hajat, doa banyak2 supaya dijauhkan benda ni! 

Aku pula bila tengok respond di FB mahupun twtter.. ayat diorang menyentuh kotak ketawaku
 *gelak besar*
Ada yang cakap buku dah Bakoo, otak dah hilang, satu pun tak ingat dan aku pulak baru je tadi bagi buku rujukan dekat budak form 2. Takkan nak ambik balik buku tu?? Buruk siku la weii!!






Cer bayangkan ada pelajar tengah bercuti..luar negara pula tu and then dapat tau pasal nie. Takkan diorang nak pulang balik ?? Gantung Holiday. kalau aku pula, apa lagi, mula lah tumbuh F.O.J aka family of jerawat!
           
Apa2 pun, cuba fahami video abg Mat Luthfi ni 



  -_-"





comel tak --->> (^_^)


6 comments:

  1. ish2 sy budak yg tak ada kena mengena dgn PMR tahun ni pon rasa nak luruh jantung baca tajuk tu. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahh, apa lg yg pmr ni...luruh semua organ .

      Delete
  2. jom join ga kedua sya ada lbih40 hadiah awesome !!
    http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

    ReplyDelete
  3. Haha saya yg nak masuk f2 taon dpn pun dah jual buku f1, ni lagi budak f3. Kalau nak buat rumour buat la logik sikit haha

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana memberi komen
Komen anda sangat membantu...
In Sya Allah...saya reply..
Syukran Jazilan